'Sampdoria en Hoffenheim gaan tot uiterste voor Ziyech'

30 januari 2016, 09:15

Het is deze transferwindow relatief rustig gebleven rondom Hakim Ziyech, maar kort voor het sluiten van de markt zwelt de interesse in de sterspeler van FC Twente toch nog aan. Volgens De Telegraaf zijn het Italiaanse Sampdoria en het Duitse 1899 Hoffenheim bereid om diep in de buidel te tasten voor de sterkhouder van Twente.

Volgens het dagblad hebben beide clubs er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ziyech enthousiast te maken voor een transfer naar hun club. Hoffenheim, waar Huub Stevens de hoofdtrainer is, heeft een miljoenencontract klaar liggen terwijl ook Sampdoria diep in de buidel wil tasten.

Geld is echter niet het belangrijkste voor Ziyech, zo zegt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. "In de carrière van Hakim staat geld niet voorop", legt hij uit. "Dat klinkt misschien vreemd voor het grote publiek, maar voor geld had hij al veel eerder een andere keuze kunnen maken. Dat heeft hij toen niet gedaan en dat wil hij nu ook niet. Hakim is het allergrootste talent dat hier rondloopt en hij wil naar een club die sportief helemaal bij hem past.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen