Aubameyang weer dé man bij Dortmund, Schalke wint

30 januari 2016, 17:38

Voor de zoveelste keer dit seizoen heeft Pierre-Emerick Aubameyang Borussia Dortmund aan een overwinning geholpen. De spits was vanmiddag (zaterdag) twee keer trefzeker in de thuiswedstrijd tegen FC Ingolstadt 04, dat dankzij de aanvaller met 2-0 verslagen werd. Ondertussen speelde Hertha BSC doelpuntrijk gelijk en boekte Schalke 04 een 0-2 overwinning.

Het mooiste duel van de Duitse middag werd gespeeld in Bremen, waar Werder en Hertha BSC tegenover elkaar stonden. Hertha was de betere ploeg en stond in de 71ste minuut, mede dankzij een treffer van Salomon Kalou met 1-3 voor. Door een indrukwekkend slotoffensief sleepte de thuisploeg er toch nog knap een gelijkspel uit: 3-3. Daardoor ziet Hertha de concurrentie om de derde positie dichterbij komen.

De wedstrijd tussen SV Darmstadt 98 en Schalke 04 was vanmiddag absoluut niet hoogstaand, maar daar zal men bij Schalke maling aan hebben. Door doelpunten van talenten Max Meyer en Leroy Sané, kort voor en vlak na de pauze, werd de uitwedstrijd met 0-2 gewonnen. Daardoor is de rust even teruggekeerd bij Schalke, dat vorige week nog kopje onder ging bij laagvlieger Werder Bremen. Klaas-Jan Huntelaar begon in de basis en werd in de negentigste minuut gewisseld.

Bayer Leverkusen is naar de vierde plaats geklommen. De ploeg kende vanmiddag weinig problemen met Hannover 96, dat onderaan staat op het Duitse hoogste niveau. Stefan Kiessling scoorde één keer, de Mexicaan Javier Hernández nam de andere twee goals voor zijn rekening. Ondertussen speelden FC Augsburg en Eintracht Frankfurt doelpuntloos gelijk. Jeffrey Gouweleeuw bleef op de bank bij de thuisploeg, Paul Verhaegh speelde de hele wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen