Jurjus: "Eigenlijk moeten we ook tegen NEC winnen"

31 januari 2016, 12:32

Punten pakte het niet, maar op bezoek bij PSV maakte De Graafschap opnieuw een prima indruk. De ploeg uit Doetinchem is goed uit de winterstop gekomen en doelman Hidde Jurjus hoopt dat deze lijn de komende weken doorgetrokken kan worden. Volgend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen NEC.

"We hebben hier (in Eindhoven, red.) geen punten gehaald, maar daar moeten we overheen stappen", zegt Jurjus na de 4-2 nederlaag tegen PSV op de website van zijn club. "De laatste twee thuisduels hebben we goed gespeeld. Eigenlijk moeten we dan ook tegen NEC gewoon winnen. Als we dat kunnen doen, dan denk ik dat het nog een mooie tweede seizoenshelft kan worden waarin we veel punten gaan pakken."

Op bezoek bij PSV kwam De Graafschap terug van 3-0 naar 3-2. "We kregen toen te makkelijk de 4-2 tegen op een dodelijk moment en dan is het klaar. Als je het op 3-2 hadden kunnen houden, hadden we nog een paar minuten gas kunnen geven en had de bal nog een keer goed kunnen vallen. De laatste duels gaat het steeds beter lopen. We hebben een paar goede wedstrijden gespeeld en het staat steeds beter."

De Graafschap won twee van zijn laatste vier duels in de Eredivisie en is SC Cambuur, dat zeventiende staat, tot op twee punten genaderd. De ploeg uit Leeuwarden speelde wel één wedstrijd minder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen