Feyenoord zonder Kramer tegen ADO Den Haag

31 januari 2016, 13:21

Uitgerekend tegen zijn oude club ADO Den Haag ontbreekt Michiel Kramer bij Feyenoord. De spits is niet helemaal fit en behoort niet tot de wedstrijdselectie. Zijn plek in de voorhoede wordt ingenomen door Bilal Basaçikoglu, die in de Kuip een voorhoede vormt met Eljero Elia en Dirk Kuyt.

Naast Basaçikoglu maakt ook Eric Botteghin zijn opwachting bij Feyenoord. Het wordt voor de verdediger, lang uit de roulatie geweest door blessureleed, zijn eerste optreden in het eerste elftal sinds 6 december. De entree van Botteghin gaat ten koste van Miquel Nelom, zijn plek links achterin wordt overgenomen door Terence Kongolo. Sven van Beek zit weer op de reservebank, Jan-Arie van der Heijden krijgt de voorkeur.

Eerder dit seizoen verloor Feyenoord uit bij ADO met 1-0, door een eigen doelpunt van Van Beek. De Rotterdammers zijn bezig aan een zeer slechte reeks, ze verloren hun laatste vier duels.

Bij ADO Den Haag beginnen drie spelers met een Feyenoord-verleden in de basisformatie: Timothy Derijck, Ruben Schaken en Gianni Zuiverloon. Ook de coach is een oud-Feyenoorder, Henk Fraser.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Kongolo, Van der Heijden, Botteghin, Van Beek; Gustafson, Vilhena, El Ahmadi; Elia, Kuyt, Basaçikoglu

ADO Den Haag: Hansen; Zuiverloon, Beugelsdijk, Wormgoor, Meijers; Jansen, Derijck, Bakker; Marengo, Havenaar, Schaken

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen