Valencia haalt Cheryshev, Debuchy naar Bordeaux

1 februari 2016, 22:00

Twee Europese topclubs maken tijdens de laatste uren van de winterse transferperiode een huurtransfer bekend. Real Madrid laat aanvaller Denis Cheryshev een halfjaar rijpen bij Valencia, terwijl Mathieu Debuchy door Arsenal tijdelijk aan het Franse Bordeaux wordt uitgeleend.

Cheryshev moet het in verval geraakte Valencia aan doelpunten helpen. Die kan coach Gary Neville wel gebruiken, aangezien hij met de Spaanse club nog niet één wedstrijd won. Overigens is de 25-jarige Rus bij het grote publiek vooral bekend van zijn wissel in de Copa del Rey eerder dit seizoen. Real Madrid liet de aanvaller tegen Cadiz invallen terwijl hij nog geschorst was. Daardoor werd De Koninklijke het bekertoernooi uitgezet.

Dat Mathieu Debuchy (30) deze winter bij Arsenal zou vertrekken, hing al lange tijd in de lucht. Op de valreep is echter pas bekend geworden voor de rechtsback naartoe gaat. Arsenal maakt wereldkundig dat de Frans international het seizoen afmaakt bij Bordeaux, waar hij zich in de kijker hoopt te spelen zodat hij komende zomer op het EK in Frankrijk actief kan zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen