PSV stunt en heeft 'buitenkans' Van Ginkel definitief binnen

1 februari 2016, 23:36   Bijgewerkt: 1 februari 2016, 23:45

In het laatste uur van de winterse transferwindow heeft PSV een verassende transfer aangekondigd. De Eindhovense club heeft zich voor de rest van het seizoen verzekerd van de diensten van de 23-jarige Marco van Ginkel. De oud-speler van Vitesse wordt gehuurd van Chelsea, dat hem de afgelopen periode stalde bij Stoke City. In de huurovereenkomst is geen optie tot koop bedongen door de koploper van de Eredivisie.

De middenvelder zette 27 minuten voor het verstrijken van de transferdeadline zijn krabbel onder een contract in Eindhoven. Marcel Brands, technisch directeur van PSV, is blij dat Van Ginkel de selectie van de Champions League-deelnemer komt versterken. "Dit is nou een van de weinige buitenkansjes waar ik eerder deze week naar refereerde. We wilden Marco in de zomer al aan de selectie toevoegen", geeft hij toe. "Met zijn type spel voegt hij iets toe aan deze selectie en dat is nu nog steeds zo. Hij is een talentvolle Nederlandse speler, we zijn erg blij met zijn komst."

Dat Van Ginkel overstapt naar Eindhoven is saillant, aangezien Ajax tevergeefs al meerdere pogingen deed om de oud-speler van AC Milan aan te trekken. Overigens gaat hij bij de Eindhovenaren spelen met rugnummer 28.

Foto: PSV 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen