"PSV bleef volhouden en dat voelt als vertrouwen"

2 februari 2016, 07:37

De meest opvallende transfer in Nederland deze winter komt op naam van PSV. De regerend kampioen heeft vandaag (maandag) enkele uren voor het sluiten van de markt Marco van Ginkel toegevoegd aan de selectie. De 23-jarige oud-speler van Vitesse is blij met zijn transfer en voelt veel vertrouwen in Eindhoven.

Op de website van zijn nieuwe club geeft hij tekst en uitleg. "PSV en ik waren al langer in contact. Zij bleven volhouden en dat voelt als vertrouwen. Afgelopen zomer gaf Chelsea de voorkeur aan verhuur binnen Engeland. In het begin heb ik veel gespeeld bij Stoke City. Daarna is de trainer gaan wisselen, wonnen we wat grote wedstrijden en moest ik het steeds vaker met invalbeurten en bekerwedstrijden doen. Dat was voor mij niet voldoende, vandaar dat ik heb aangestuurd op een vertrek naar PSV. Ik ben blij dat Chelsea hierin is meegegaan met mij."

Van Ginkel kijkt uit naar de periode bij PSV, die tot komende zomer duurt. "Ik sta nog 2,5 jaar bij Chelsea onder contract. Daar spelen blijft het ultieme, maar ik ben nu voor 100% bezig met PSV. Er zijn prachtige vooruitzichten, te beginnen met de beker komende donderdag. Het kampioenschap van Nederland is uiteraard het allerbelangrijkste. En natuurlijk de Champions League, ik kijk erg uit naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen