Stoke breekt record, Sunderland stalt spits bij 'L'OM'

2 februari 2016, 08:46

Stoke City heeft op de laatste dag van de transferwindow een clubrecord verbroken. The Potters hebben middenvelder Giannelli Imbula voor ruim 21 miljoen euro overgenomen van FC Porto. De 23-jarige Franse Belg heeft voor 5,5 jaar getekend bij de Premier League-club, die afscheid genomen heeft van Marco van Ginkel. De Chelsea-huurling wordt verhuurd aan PSV.

Sunderland heeft op de slotdag van de transferwindow de samenwerking met Steven Fletcher voorlopig beëindigd. De Schotse spits is op huurbasis naar Olympique Marseille verkast. De 25-voudig international kan vandaag (dinsdag) al debuteren voor L'OM, dat dan tegen Montpellier speelt. De oud-spits van Wolverhampton Wanderers, Burnley en Hibernian heeft een aflopend contract bij Sunderland.

Tot slot heeft Watford een nieuwe speler gevonden: Adalberto Penaranda maakt de overstap van Granada. Bij de Spaanse club was de 18-jarige Venezolaan de jongste speler hooit. De aanvaller heeft tot medio 2020 getekend bij Watford, maar wordt eerst nog tot de rest van het seizoen verhuurd aan Granada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen