Gerbrands tevreden met slagvaardigheid op transfermarkt

Jw
2 februari 2016, 17:22

Terwijl er door de achterban van Ajax gemopperd wordt over uitgebleven aanwinsten, zijn er lachende gezichten in Eindhoven. De koploper van de Eredivisie versterkte zich gisteren op de laatste dag van de transfermarkt met Oranje-international Marco van Ginkel. Algemeen directeur Toon Gerbrands is tevreden.

"Ik bemoei me niet met de andere clubs, maar we proberen het hier wél goed voor elkaar te hebben", aldus Gerbrands tegenover Omroep Brabant. "Dat we Van Ginkel hebben binnengehaald heeft wel draagvlak bij onze achterban. En ook de warmte en toegankelijkheid is hier een kernwaarde en dat heb ik sinds ik hier werk al wel ervaren."

Bij Ajax hamerde trainer Frank de Boer op het belang van een nieuwe aanvaller, maar technisch directeur Marc Overmars slaagde er niet in aan die wens te voldoen. Dat PSV zich wel versterkt kan daardoor een mentale tik zijn. "Dat denk ik ook. Natuurlijk is het fijn dat we zo'n goede speler hebben aangetrokken. Ik denk dat Feyenoord en Ajax ook wel iets hebben geprobeerd, maar volgens mij is dat niet echt gelukt", stelt PSV-captain Luuk de Jong.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen