Groningen en Heerenveen op zoek naar nieuwe hoofd jeugd

Jw
2 februari 2016, 18:18

FC Groningen en SC Heerenveen moeten op zoek naar een nieuwe hoofdverantwoordelijke voor de jeugdopleiding. Dinsdag maakten de noorderlijke clubs bekend dat respectievelijk Paul Raveneau en Hans Schrijver komende zomer hun functies neerleggen.

"Ik ben toe aan iets anders", vertelt Schrijver op de website van SC Heerenveen. "Mijn werk als hoofd opleidingen in combinatie met het trainen van de A1 heb ik met plezier gedaan, maar mijn gevoel zegt me dat ik verder wil als coach of scout. Dan moet je eerlijk zijn naar jezelf en de club en een keuze maken."

Op de website van FC Groningen liet algemeen directeur Hans Nijland weten dat Raveneau ook andere plannen heeft. "Hij heeft de ambitie om weer als trainer/coach op het veld te staan. Ook over zijn opvolging gaan we ons dus beraden. Raveneau is straks twee jaar het hoofd van de opleiding geweest als opvolger van Peter Jeltema, die in de zomer van 2014 verhuisde naar de post van manager technische zaken."

Nijland liet eerder vandaag al weten geen haast te hebben met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Hoofdcoach Erwin van de Looi vertrekt na dit seizoen uit de Euroborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen