Chelsea en Watford weer in evenwicht, Everton wint

3 februari 2016, 22:54

Er werden woensdagavond twee duels gespeeld in de Premier League. Het nog steeds zoekende Chelsea kwam op bezoek bij nummer negen Watford niet verder dan een doelpuntloze remise, Everton deed uitstekende zaken tegen Newcastle United.

Op Boxing Day beleefde manager Guus Hiddink zijn vuurdoop als manager van Chelsea tegen Watford. Destijds bleven The Blues steken op een 2-2 gelijkspel op Stamford Bridge. Op Vicarage Road kwam de Londense topclub ook niet tot winst. Het had wel wat meer kansen en balbezit, maar na een stugge pot voetbal stond er een terechte 0-0 de borden. Chelsea blijft daarom steken op plaats dertien.

Everton is de nummer elf in de Premier League. The Toffees wonnen met 3-0 van Newcastle United, waar Daryl Janmaat en Georginio Wijnaldum de hele wedstrijd in het veld stonden. Aaron Lennon schoot Everton op Goodison Park fraai aan de leiding, Ross Barkley zorgde in de slotfase met twee rake penalty's voor een ruime overwinning. Bij Newcastle werd Jamaal Lascelles vlak voor tijd met rood van het veld gestuurd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen