Utrecht wint ruim bij PSV: "Dit hadden we niet verwacht"

4 februari 2016, 23:10

Bart Ramselaar was donderdag de grote man bij FC Utrecht. De middenvelder had met twee doelpunten een aanzienlijk aandeel in de 1-3 overwinning bij PSV, waarmee de club uit de Domstad de halve finales van de KNVB Beker bereikte.

"Dit hadden we niet verwacht", zei Ramselaar na afloop bij FOX Sports over de manier waarop FC Utrecht wist te winnen bij PSV. "We hadden wel veel vertrouwen." Dat klinkt opmerkelijk, aangezien FC Utrecht de laatste twee duels in de Eredivisie verloor. "De laatste wedstrijden waren inderdaad minder, maar we zaten wel in een goede fase. Waar die twee nederlagen vandaan kwamen weet ik niet, maar daardoor stonden we wel weer met beide benen op aarde. Vandaag hebben we laten zien dat we in een goede fase zitten", vervolgde Ramselaar.

"Bij rust stonden we al met 0-2 voor en dan moet je dat in de tweede helft uitspelen en misschien nog een keer scoren. Dat is gelukt, al was de slotfase nog wel spannend. Ik ben heel blij met de zege", aldus Ramselaar. "Dit is geweldig voor ons. Als je nu gunstig loot, dan ben je weer dichter bij de finale. VVSB-thuis? Dat zou lekker zijn", besloot Ramselaar met een glimlach.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen