Van Bommel zet prille trainersloopbaan voort bij PSV

Ger
5 februari 2016, 14:14

Mark van Bommel keert terug op het oude nest. De voormalig middenvelder, die verspreid over twee periodes 274 officiële wedstrijden voor PSV speelde, gaat per direct als individueel trainer aan de slag in de opleiding van de Eindhovense club.

De 38-jarige Van Bommel richt zich op de middenvelders van PSV onder-17, onder-19 en Jong PSV. "Een mooie uitdaging die goed past bij mijn ontwikkeling als trainer. Ik heb de in de afgelopen twee jaar stage gelopen bij enkele jeugdteams van PSV, de A-selectie van PSV en ben daarnaast assistent-bondscoach van Saudi-Arabië", zegt Van Bommel op de clubwebsite. "Ik wil me in alle facetten van het trainersvak verdiepen en ben blij dat ik van PSV de kans krijg om in deze rol aan de slag te gaan."

Technisch manager Marcel Brands juicht de aanstelling van de oud-international toe. "De trainersstaf van de jeugdopleiding krijgt met de komst van Mark wederom een kwaliteitsimpuls. Het is geweldig dat onze talenten nu ook ondersteuning krijgen van Mark, die als speler de absolute top haalde."

Ruud van Nistelrooy maakte woensdag al bekend vanaf komend seizoen bij PSV terug te keren. De assistent-bondscoach van Oranje zal de spitsen van de drie hoogste jeugdteams van de Brabanders gaan trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen