De Boer: "Feyenoord gaat voor zesde keer op rij verliezen"

Ger
5 februari 2016, 15:28

Ajax liet de afgelopen twee competitieduels dure punten liggen in de Eredivisie. Door de slippertjes verloren de Amsterdammers de koppositie aan concurrent PSV. Trainer Frank de Boer beseft dat zondag de Klassieker gewonnen moet worden om niet verder achterop te raken in de titelrace.

"We moeten zorgen dat we het goede gevoel van voor de winterstop weer terugkrijgen. Drie punten pak je alleen maar als je met een bepaalde passie en overtuiging speelt. We hebben binnen de club overigens niet té veel gepraat. Onze spelers moeten ook niet in de 'denkstand' terechtkomen", aldus De Boer tijdens zijn perspraatje. Bij rivaal Feyenoord, dat in de Eredivisie bezig is met de slechtste reeks uit de clubhistorie, is de topvorm allerminst aanwezig. "Als je vijf duels achter elkaar een nederlaag slikt, wordt de druk heel groot. Maar ik denk dat Feyenoord zondag voor de zesde keer gaat verliezen", verwacht de oefenmeester.

De Boer kan tegen Feyenoord gewoon beschikken over aanvoerder Davy Klaassen. "Hij is fit. Op dit moment ziet het er rooskleurig uit. Hij traint goed, maar je weet nooit hoe zijn lichaam reageert." De coach baalt dat Ajax in de voorbije weken geen versterking heeft kunnen halen. "Dat hadden we dolgraag gewild. Het is helaas niet zo gebleken, omdat er geen mensen zijn vertrokken. Vandaar dat we het niet konden doen. Dat is wel sneu. Maar als trainer moet je er wel rekening mee houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen