Faber wil strijd zien, Vreman merkt verbetering

5 februari 2016, 20:19

Komende zondag nemen op De Vijverberg in Doetinchem twee promovendi het tegen elkaar op in de 22ste speelronde van de Eredivisie: De Graafschap krijgt bezoek van NEC. Waar de ploeg uit de Achterhoek de hekkensluiter is, daar staat de Nijmeegse equipe knap vijfde.

Faber: "Klap van AZ was niet zo groot"

Faber weet dat NEC strijd moet leveren om te winnen van De Graafschap. "De ambitie moet er bij iedereen vanaf spatten, vanaf de eerste minuut", waarschuwt hij. "De Graafschap zal vol passie, energie en strijd spelen en dat moeten wij ook laten zien. Alle spelers willen uiteindelijk graag een stapje omhoog maken, dan moeten we dat nu ook waarmaken. Het is een mooi stadion met altijd een mooi sfeertje, daar doen we het voor. Ik verwacht echt van iedereen de scherpte om er vol op te klappen, alles te geven in de omschakeling en tegelijkertijd de eigen organisatie te behouden."

Vreman: "Hetzelfde brengen als in voorgaande wedstrijden"

Vreman is wel op zijn hoede voor NEC. "Een team dat heel goed vanuit de organisatie speelt, lastig te bespelen is. Een echt collectief, dat de basis goed voor elkaar heeft. Hun trainer Ernest Faber had bij PSV natuurlijk hetzelfde. Ze bewaken hun organisatie goed", besluit de oefenmeester, die niet kan beschikken over Thijs Bouma, Jasper Heusinkveld, Jan Lammers, Jeroen Tesselaar en Alexander Bannink. Dean Koolhof is een twijfelgeval bij de thuisclub. Hannes Halldórsson en Joshua Smits ontbreken bij NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen