Lamprou redt punt voor mak Willem II tegen Excelsior

5 februari 2016, 22:40

Excelsior en Willem II hebben vrijdagavond de punten gedeeld op Woudestein. In een wedstrijd die langzaam vooruit kabbelde, konden beide ploegen geen vuist maken. De thuisploeg was bij vlagen nog wel dreigend, maar voorin stond het vizier niet op scherp: 0-0.

7 november 2015. Dat was de dag waarop Excelsior voor het laatst won in de Eredivisie. En dat gebeurde tegen Willem II, in Tilburg. Met dat duel in het hoofd moesten de Rotterdammers op zoek gaan naar de overwinning in eigen huis.

Jurgen Streppel kon op zijn beurt voor het eerst sinds lange tijd weer een beroep doen op Bruno Andrade en Terell Ondaan. De twee vleugelspitsen maakten vrijdagavond op Woudestein na lang blessureleed beiden hun rentree in de wedstrijdselectie. Goed nieuws voor Willem II, gezien het aandeel van zij hadden in het sterke afgelopen seizoen. Andrade tekende voor vier goals en vijf assists, terwijl Ondaan twee doelpunten maakte en vijf keer aangever was.

Het verdedigende werk van Ogbeche was hard nodig. Willem II moest flink wennen aan de nieuwe samenstelling achterin. Nick van der Velden, Dico Koppers, Freek Heerkens en Rochdi Achenteh vormden de defensie. Spelers die nog niet zo lang teamgenoten van elkaar zijn, terwijl rechtsback Van der Velden ook nog eens op een voor hem totaal onbekende plek stond. Het leverde soms paniekerige momenten op, waar de communicatie zichtbaar ontbrak.

Beide ploegen creëerden nog enkele goede kansen (Daan Bovenberg kopte net over en Erik Falkenburg kon bijna binnentikken), maar wisten niet toe te slaan. Het vizier stond aan beide kanten niet op scherp. De avond op Woudestein eindigde dan ook terecht in een doelpuntloos gelijkspel. Het verschil tussen Willem II en Excelsior blijft dus twee punten in het voordeel van de Brabanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen