'Sneijder kan voor 16 miljoen euro naar China'

5 februari 2016, 23:15

De koopwoede van de Chinese clubs is nog altijd niet voorbij. Mogelijk maakt ook Wesley Sneijder de overstap naar de Chinese competitie. De Turkse sportkrant Fanatik meldt vrijdag dat Jiangsu Suning er 16 miljoen euro voor over heeft om de Nederlandse middenvelder over te nemen van Galatasaray.

Er zou een contract voor drie seizoenen, met een totale waarde van 7 miljoen euro, voor Sneijder klaarliggen bij Jiangsu Suning. Galatasaray wil tegenover eerdergenoemd medium niet reageren op de geruchten, maar Sneijder en zijn zaakwaarnemer Guido Albers zouden het aanbod in beraad hebben.

Het is echter nog maar de vraag of de Oranje-international interesse heeft in een transfer naar het Verre Oosten. In zijn contract bij Galatasaray is namelijk een clausule opgenomen die het mogelijk maakt dat hij aan het einde van dit seizoen voor 7,5 miljoen euro kan overstappen naar een andere club. Dit maakt de stap naar een grote competitie eenvoudiger.

Jiangsu Suning zorgde eerder deze week voor een nieuw Chinees transferrecord door 50 miljoen euro op tafel te leggen om Alex Teixeira over te nemen van Shaktar Donetsk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen