Heitinga: "Uit mijn mond geen slecht woord over De Boer"

6 februari 2016, 10:50

John Heitinga neemt zonder enige rancune afscheid van Ajax 1. De verdediger werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen aangetrokken door de Amsterdammers, maar de ervaren international werd door coach Frank de Boer nauwelijks opgesteld. Daarover is Heitinga niet boos, zo stelt hij tegen De Telegraaf.

De 32-jarige verdediger zette deze week definitief een punt achter zijn loopbaan. Hij weet niet waarom zijn tweede periode bij Ajax op een deceptie is uitgelopen. "Dat is een vraag die maar door mijn hoofd blijft spoken. Maar het antwoord is eigenlijk niet meer zo belangrijk", vindt Heitinga. Ik ben Ajax juist dankbaar voor de warmte die ik de laatste maanden heb gevoeld. Daarnaast krijg ik een prachtige kans om bij de jeugd mijn eerste stappen als trainer te zetten."

Heitinga weigert trainer De Boer de schuld van zijn dramatische seizoen in de schoenen te schuiven. "Je kunt het linksom of rechtsom proberen, maar uit mijn mond geen slecht woord over Ajax of Frank de Boer", aldus de verdediger, die zondagmiddag rondom de Klassieker een afscheid krijgt in de ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen