Van Duinen tegen ADO: "Mooie duels met Tommie"

6 februari 2016, 12:46

Voor Mike van Duinen staat er zaterdagavond een heel bijzonder duel op het programma in de Eredivisie. De aanvaller gaat met Roda JC, waarvoor hij op huurbasis speelt, op visite bij ADO Den Haag. Bij die club brak de aanvaller door in het profvoetbal en speelde hij meer dan honderd wedstrijden. Van Duinen kijkt met name uit naar de confrontatie met de verdedigers van ADO.

Hij weet met wie hij de duels moet gaan uitvechten in het Kyocera Stadion. "Ja, tegen Vito Wormgoor en Tommie Beugelsdijk. Fysiek sterke verdedigers die ik door en door ken. Maar zij zullen hetzelfde over mij zeggen. Dat kunnen heel mooie en felle duels worden", lacht Van Duinen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De aanvaller was deze winter één van de acht versterkingen van Roda JC. "Een vreemdelingenlegioen? Ja, dat zeggen veel mensen dan. Maar iedereen heeft de laatste duels onze kwaliteit al kunnen zien en dat we er meteen als team stonden. Voor mij is dit eigenlijk niet veel nieuws. Het is goed vergelijkbaar met de situatie bij veel clubs in de zomer, als je ook altijd met een nieuwe groep het veld opgaat. Het weer is eigenlijk het enige verschil."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen