Ziyech hoopt op vertrek: "Ben zeker geen clubjongen"

6 februari 2016, 14:16

Hakim Ziyech neemt nog steeds geen blad voor de mond. Ruim een maand na zijn onthullende interview in de Volkskrant heeft de vedette van FC Twente zich ook voor de camera van Voetbal Inside uitgesproken. Zo laat de spelmaker weten 'geen clubjongen te zijn' en zegt hij dat hij nog steeds baalt van het ontslag van Alfred Schreuder. 

Ziyech werd door de verslaggever gevraagd of hij komende zomer vertrekt bij Twente. "Dat hoop ik wel, ja", was zijn duidelijke antwoord. "Ik ben zeker geen clubjongen, dat mag iedereen ook weten. Uiteindelijk is dit ook gewoon mijn werk en iedereen wil zo hoog mogelijk komen. Dus een clubjongen, dat ben ik zeker niet."

Hij kon deze winter naar 1899 Hoffenheim en Sampdoria, maar de interesse van die clubs wuifde hij weg. "Deze clubs spelen allebei degradatievoetbal en daar ben ik wel een beetje klaar mee, want in die situatie zitten we hier bij Twente nu ook", aldus de Marokkaan, die nog steeds baalt van het ontslag van Alfred Schreuder. "Ik heb nog wel heel veel contact met hem. Hij geeft me nog steeds advies", zegt Ziyech, die zijn relatie met René Hake als 'puur zakelijk' omschrijft. "Ik doe gewoon wat Hake van mij vraagt. Verder mag ik contact hebben met wie ik wil. Daar heeft de trainer vrij weinig over te zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen