Pellegrini geeft niet op: "Nog 39 punten te verdienen"

6 februari 2016, 19:20

Manchester City-manager Manuel Pellegrini heeft de hoop op de winst van de Premier League-titel nog niet opgegeven, ondanks dat zaterdag op eigen veld met 1-3 werd verloren van koploper Leicester City. Manchester City heeft nu een achterstand van zes punten op Leicester.

"Leicester was beter dan wij", toonde Pellegrini zich na afloop van de verloren kraker realistisch in gesprek met de BBC. Zijn ploeg keek al binnen drie minuten tegen een achterstand aan, doordat Leicester scoorde uit een standaardsituatie. "Dat was heel belangrijk voor de wedstrijd", aldus Pellegrini. "We kregen wel kansen, maar het was een moeilijke wedstrijd. Ik had verwacht dat we vanaf het begin meer zouden brengen, want het was een belangrijk duel. We speelden bovendien voor eigen publiek en strijden om de koppositie, maar het is ons niet gelukt."

Pellegrini gelooft nog wel in de titelkansen van Manchester City. "Er zijn nog 39 punten te verdienen, er is dus nog niets beslist. Het is belangrijk voor ons dat onze spelers hiervan herstellen. Ik geef niet op vanwege deze onverwachte nederlaag, we moeten blijven knokken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen