Oud-VVV'er Yoshida helpt Koeman voorbij West Ham

6 februari 2016, 20:46

Dankzij voormalig VVV Venlo-speler Maya Yoshida heeft Ronald Koeman met Southampton een driepunter gescoord in de Engelse Premier League. De Japanse verdediger maakte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen West Ham United het enige en dus winnende doelpunt: 1-0.

Yoshida was al in de negende minuut trefzeker. De mandekker was mee naar voren en werkte de bal op aangeven van Vincent Wanyama in het doel. De assistgever werd in de 54ste minuut met een directe rode kaart van het veld gestuurd wegens een overtreding op Dimitri Payet op het middenveld. Met een man minder trok Southampton de drie punten wel over de streep.

Het is de vijfde Premier League-wedstrijd op rij dat Southampton de nul heeft gehouden. De equipe van Koeman klimt door de zege naar de zevende plaats. Het heeft nu 37 punten, twee minder dan nummer zes West Ham. Koeman, onlangs verkozen tot manager van de maand januari in de Premier League, liet Virgil van Dijk en Jordy Clasie in de basis beginnen tegen West Ham en hield Maarten Stekelenburg en Cuco Martina op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen