Sensationele Vardy nog jaren bij Leicester City

6 februari 2016, 20:58

Op de dag dat met een overwinning bij Manchester City (1-3) uitstekende zaken werd gedaan in de titelrace in de Premier League is er nog meer mooi nieuws voor Leicester City. De Premier League-koploper meldt zaterdag via de officiële kanalen dat Jamie Vardy zijn contract heeft verlengd tot de zomer van 2019.

Vardy (29) speelde een kleine vier jaar geleden nog op het vijfde niveau in Engeland, maar blijkt een ongekende laatbloeier. Momenteel is hij met achttien doelpunten de aanvoerder van de topscorerslijst in de Premier League. Vardy scoorde dit seizoen onder meer in elf wedstrijden op rij en verbrak daarmee het record van Ruud van Nistelrooy, die in 2003 namens Manchester United in tien opeenvolgende duels het net liet bollen.

"Leicester City heeft vanaf de eerste dag dat ik hier 3,5 jaar geleden arriveerde niets anders dan vertrouwen in mij getoond", aldus Vardy. "Het is onmogelijk om na te gaan hoeveel dat vertrouwen mij heeft geholpen een betere speler te worden. Ik zal de club voor altijd dankbaar blijven voor de investering in mij. Ik ben er elke dag mee bezig om dit terug te betalen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen