Teruggekeerde Kashia: "Maakt me niet uit waar ik sta"

Jw
7 februari 2016, 09:29

Voor het eerst sinds zes wedstrijden verscheen Vitesse weer eens met Guram Kashia op het veld. De Georgische routinier, tot voor kort de steunpilaar van het elftal, speelde in de uitwedstrijd tegen AZ op de voor hem vreemde rechtsbackpositie. Het maakte de verdediger echter niets uit.

"Het maakt me niet uit waar ik sta, als ik maar speel. Het belangrijkste is nu dat we gaan winnen", dacht Kashia tegenover Omroep Gelderland direct aan het teamresultaat, dat negatief uitviel voor Vitesse (1-0 verlies). "Ik klaag nooit als ik op het veld sta. Dan geef ik alles wat ik heb. De trainer maakt de beslissingen en de spelers moeten en horen te volgen. Dat is wat ik doe."

Kashia gaf verder aan zich vereerd te voelen met de steun van het publiek. De Vitesse-aanhang liet tijdens de laatste twee thuiswedstrijden merken dat ze nog altijd fan zijn van hem. "Dat was voor mij en mijn familie een geweldig gebaar. Een bijzonder gevoel dat zo veel mensen mij dat applaus gaven en mijn naam riepen. Ik dank de supporters daarvoor."

Trainer Rob Maas vindt dat Kashia het alleraardigst deed op de backpositie. "Ik vind dat hij een degelijke partij heeft gespeeld. Nee, ik ben het niet met je eens dat hij het moeilijk had. In balbezit moest hij over de rechterkant doorkomen, maar hij gaf in het centrum ook extra ondersteuning. Dat was de bedoeling", zei Maas tegenover de regionale omroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen