Internazionale redt ternauwernood punt tegen hekkensluiter

Jw
7 februari 2016, 14:41

Internazionale heeft zondag twee dure punten laten liggen in de Serie A. De titelkandidaat speelde op bezoek bij de nummer laatst Hellas Verona doelpuntrijk gelijk (3-3). Een punt was nog een bonus voor de ploeg van Roberto Mancini, omdat het zich in de tweede helft nog terug moest vechten van een 3-1 achterstand.

Met Urby Emanuelson de hele wedstrijd op de bank speelde Hellas Verona lange tijd een droomwedstrijd tegen Inter. De favoriet kwam nog wel op voorsprong via Jeison Murillo, maar dat herstelde de laagvlieger alweer snel met een doelpunt van Filip Helander.

Daarna leek Verona het duel naar zich toe te trekken. Drie minuten na de gelijkmaker knikte Eros Pisano de thuisploeg op voorsprong. In de tweede helft breidde Verona de score uit naar 3-1 (doelpunt Artur Ionita), waarna Inter diep moest gaan voor een punt. Mauro Icardi en Ivan Perisic redden uiteindelijk ternauwernood een punt voor Internazionale, dat wel achterop raakt in de titelstrijd. Koploper Napoli en nummer twee Juventus kunnen hun voorsprong ten opzichte van Fiorentina, dat eerder dit weekend ook al gelijkspeelde, en Inter vanmiddag verder uitbeiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen