Bazoer geniet van doelpunt: "Ik train er er vaak op"

7 februari 2016, 15:42

Juist op het moment dat de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wat minder levendig werd, schrok iedereen na 65 minuten spelen wakker in de Amsterdam ArenA. Met een kanonskogel schoot Riechedly Bazoer Ajax naar een 2-1 overwinning op de Rotterdamse rivaal. De matchwinner genoot na afloop zichtbaar van zijn belangrijke goal, zijn vierde van het seizoen.

Het is niet de eerste keer dat Bazoer het net van afstand liet bollen, de middenvelder lijkt patent te hebben op doelpunten vanuit de tweede lijn. "Ik train er vaak op. Zo'n schot moet minimaal tussen de palen zijn en deze was net op doel. Hij ging er mooi in", glimlachte de Ajacied na afloop van de kraker in de mixed zone van de ArenA.

Door de winst op Feyenoord blijft Ajax volop meedoen in de titelrace. "Het was een beladen pot. Er komen veel emoties kijken bij deze wedstrijd. We moesten hem winnen, gelukkig hebben we dat gedaan", aldus Bazoer, die weet dat de Rotterdamse tegenstander nu zes keer op rij verloren heeft. "Het is jammer voor hun, maar wij zijn natuurlijk zeer blij met de drie punten", stelde de matchwinner.

Ajax kijkt kan vanaf 16.45 uur achterover leunen tijdens FC Utrecht-PSV. Winnen de Eindhovenaren, dan wippen ze weer één puntje over de Amsterdamse titelconcurrent heen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen