Blind zag gelijkspel niet aankomen: "Teleurstellend resultaat"

7 februari 2016, 20:51

Daley Blind had niet het gevoel dat Manchester United zondag de 1-0 voorsprong tegen Chelsea uit handen zou geven. Toch stond er na negentig minuten een 1-1 eindstand op het scorebord door een goal van Diego Costa in blessuretijd.

"Ik had het gevoel dat we goed stonden", blikt Blind terug tegenover FOX Sports. "Natuurlijk hadden zij kansen aan het eind, maar David de Gea pakte een paar goede ballen en ik had het gevoel dat ze niet meer gingen scoren. We waren bijna de hele tijd de baas op het veld, lieten de bal goed gaan en je ziet dat onze vorm stijgende is."

"We creëerden voldoende kansen en moesten onszelf belonen, maar dat hebben we niet gedaan. Het is duidelijk dat we op de goede weg zijn. Dit is een teleurstellend resultaat, maar we moeten onszelf niet gek laten maken. Je kan zien dat er veel zelfvertrouwen is en dat groeit ook in de groep."

Over zijn eigen rol tot nu toe is de international tevreden. "Ik voel me goed en sterk dit seizoen. Ik heb in de zomer veel getraind en heb achterin nu veel duels in de benen en voel me ook sterker worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen