Linssen: "Een paar aanvallen zoals Barcelona ook speelt"

7 februari 2016, 23:07

Bryan Linssen vergeleek na afloop van het competitieduel met Cambuur (2-0) sommige aanvallen van FC Groningen met die van Barcelona. De vleugelspeler voelde zich in de eerste helft duidelijk op zijn gemak aan de rechterkant.

"We waren in de eerste helft heer en meester, met een paar aanvallen zoals Barcelona ook speelt", reageert Linssen tegenover FOX Sports. "In de tweede helft hebben we het een beetje laten lopen. We gingen met dezelfde instelling weer naar buiten, maar er sloop gemakzucht in de ploeg. Dat mag absoluut niet gebeuren."

"We hebben het over de streep weten te trekken en dat is wat telt", gaat de voorhoedespeler verder. "De mooie aanvallen en acties kwamen vaak vanaf de rechterkant. We voelden ons ook heerlijk, alleen in de tweede helft liep het niet zoals we wilden. Ik kreeg weer last van mijn enkel en dan voel je je niet zo vrij meer."

Voor FC Groningen blijft de doelstelling dit seizoen het halen van Europees voetbal. "Het maakt niet uit op welke manier. Het staat ontzettend dicht bij elkaar en je wil in ieder geval de play-offs halen. Daar blijven we bij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen