Van Dijk blij met vijf clean sheets: "Geeft vertrouwen"

8 februari 2016, 08:21

Southampton won afgelopen weekend in het eigen St. Mary's met 1-0 van West Ham United, een concurrent in de race om Europees voetbal. De ploeg van manager Ronald Koeman bestormt nadrukkelijk de subtop in de Premier League, met een ongeslagen reeks van vijf wedstrijden. Het zorgt voor veel vertrouwen bij Virgil van Dijk.

Sinds de openingswedstrijd van 2016 tegen Norwich City verloor Southampton geen wedstrijd meer. The Saints noteerden ook vijf clean sheets op rij, iets wat in 2001 voor het laatst gelukt was. Van Dijk, die van waarde is in de defensie van de nummer zeven van de Premier League, voelt zich heel goed. "We hebben de boel absoluut op de rit gekregen. Hopelijk kunnen we deze vorm vasthouden", zegt de Nederlandse verdediger op de clubwebsite.

"Vijf clean sheets, het is geweldig voor de verdediging en de rest van het team. De ongeslagen serie geeft ons veel vertrouwen. We moeten nu doorgaan en alleen naar de volgende wedstrijd kijken", doelt Van Dijk op het treffen met Swansea City, dat komende zaterdag op het programma staat voor Koeman en co.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen