Aanklager wacht rapporten af in zaak rond pop

8 februari 2016, 13:34

Na de afschuwelijke actie van een Ajax-supporter tijdens de Klassieker tegen Feyenoord zijn veel ogen op de KNVB gericht. Men wil dat er hard opgetreden wordt tegen dit soort incidenten. De aanklager betaald voetbal wacht eerst de informatie van betrokkenen af, voordat het in actie komt.

Tijdens de Klassieker werd een pop van Kenneth Vermeer in een strop naar beneden gehesen vanaf de tweede ring. "De rapporten van onze waarnemer en die van de clubs moeten dinsdag binnen zijn", maakt een woordvoerder van de KNVB duidelijk tegenover het ANP. "Dan gaat hij zich daarover buigen", aldus de zegsman.

Onder meer Michael van Praag en Bert van Oostveen, respectievelijk de voorzitter en de directeur van de KNVB, spraken hun onbegrip al uit over het incident. Het is nog niet duidelijk wat voor straf er eventueel kan volgen. "Dat zou voorbarig zijn en heeft dus nog geen enkele zin", zegt de KNVB-woordvoerder.

MVV Maastricht kreeg eerder een geldboete van 10.000 euro na een soortgelijk incident, waarbij Danny Schreurs in popvorm aan een strop gehangen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen