Dankbare Mata ziet stijgende lijn bij Manchester United

8 februari 2016, 12:21

Juan Mata is positief over de ontwikkeling die Manchester United doormaakt. De Spaanse middenvelder bespeurt een stijgende lijn, laat hij weten in een blog op de website van zijn club. De ploeg van manager Louis van Gaal speelde zondag 1-1 bij Chelsea, nadat het lange tijd met 0-1 leidde. In de slotminuut kwam Chelsea langszij.

Mata spreekt van een 'attractieve wedstrijd' op Stamford Bridge en is enthousiast over de manier waarop zijn elftal voor de dag kwam. "Vanaf de eerste minuut gingen we voor de winst en hebben we goed gevoetbald. Helaas hebben we in de slotminuten twee punten verloren. Maar ons spel verbetert de laatste tijd, ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier de komende weken een serie goede resultaten gaan neerzetten. Het team speelt met meer vastberadenheid en vertrouwen, dat willen we zo houden", stelt de middenvelder.

Voor Mata was het bezoek aan Stamford Bridge bijzonder, hij stond tussen 2011 en 2014 onder contract bij Chelsea. "Het is voor mij altijd speciaal om daar te spelen. Ik moet zeggen dat ik de fans enorm dankbaar ben voor de ontvangst die ik gekregen heb en het applaus dat ik ontving nadat ik gewisseld werd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen