Hellemons aan de slag als hoofd opleiding bij NAC

9 februari 2016, 11:30

Eric Hellemons switcht definitief van functie bij NAC Breda. Tot op heden was hij werkzaam als assistent-trainer van het eerste elftal en Hoofd Jeugdopleiding, vanaf nu zal hij alleen nog de laatste positie bekleden. De interne overstap werd eind juni al aangekondigd en is nu volledig voltooid, meldt NAC op de officiële clubwebsite.

Hellemons zal zich samen met Manager Jeugdopleiding Tim Gilissen richten op de ontwikkelingen van jeugdspelers. Hij zal een belangrijke schakel vormen bij de overgang van talenten van de jeugd naar de eerste selectie. "Het is fijn om mij volledig te kunnen richten op de jeugd. De degradatie heeft laten zien hoe belangrijk het is om gedegen jeugdopleiding te hebben. Het is mijn passie om dagelijks met jonge spelers bezig te zijn en ze zienderogen te verbeteren", zegt Hellemons.

"NAC laat hiermee zien hoe belangrijk de pijler jeugdopleiding is voor de toekomst van de club", vult technisch directeur Hans Smulders aan. "Het raamwerk om de Jeugdopleiding succesvol te maken is hiermee compleet. Hier ligt het hart van Eric en zetten wij hem volledig in zijn kracht."

Hellemons stond in november 2014, na het ontslag van Nebojsa Gudelj, even als interim-trainer voor de groep bij NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen