West Ham wil smaakmaker nog jaren in huis houden

9 februari 2016, 11:45

West Ham United heeft met een officieel statement op haar officiële website gereageerd op alle speculaties en geruchten over Dimitri Payet, de sterspeler van de Premier League-club. Noch de spelmaker noch zijn zaakwaarnemer heeft de club eisen gesteld, maken The Hammers duidelijk.

Toch meldt West Ham met trots dat het met Payet in onderhandeling is over een nieuw en verbeterd contract. De gesprekken met de uitblinker verlopen goed, stelt de club. "We hopen dat we snel met nieuws kunnen komen. Dimitri is er trots op om voor West Ham te spelen en voelt zich gesteund door het bestuur, de manager en de fans."

Payet werd afgelopen zomer overgenomen van Olympique Marseille en groeide zeer snel uit tot publiekslieveling op Boleyn Ground. De aanvallende ingestelde middenvelder maakte zes doelpunten in 22 optredens en wordt geprezen door manager Slaven Bilic. "Hij is onze beste speler, ik heb er geen probleem mee om dat te zeggen. Ik zou graag zien dat hij hier nog lang blijft. Zijn bijdrage is ongelofelijk."

Wat opvallend is, is dat Payet afgelopen zomer zijn krabbel zette onder een contract voor 5,5 seizoen. Hij ligt zodoende überhaupt nog heel lang vast in Londen. Dat West Ham alsnog zijn contract wil opwaarderen en verlengen, bevestigt de status van de smaakmaker eens te meer.

[photo,92246,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen