Janssen heeft doel behaald: "Laat mij zo doorgaan"

9 februari 2016, 18:40

Vincent Janssen is dit seizoen de grote uitblinker van AZ. De aanvalsleider van de Alkmaarders had als doel voor deze voetbaljaargang om tien keer te scoren en die grens heeft hij inmiddels al overschreden. "Ik wilde er vóór dit seizoen tien maken, dat heb ik gehaald. Laat mij maar lekker zo doorgaan."

Zeven van zijn dertien treffers maakte hij in de laatste vijf duels. Afgelopen weekend was hij tegen Vitesse nog trefzeker, met een fraaie lob. "Die goal typeert me wel als speler", zegt Janssen tegen VI. "Het was het voorbeeld van doorzettingsvermogen en spitseninstinct. Even de verdediger afhouden, de bal over een ander heen wippen en de lob over de doelman. Ik had al gezien dat Room iets voor zijn doel stond. Dat de bal dan zo mooi binnenvalt, is dan natuurlijk fantastisch."

De spits van Jong Oranje valt op door zijn harde werken. "Dat hoort ook echt bij mijn spel, knokken tot ik erbij neerval. Daar haal ik kracht uit en ik krijg er energie van. En ik help mijn ploeg er ook mee. Het is wel fijn te merken dat ik keer op keer een aardig niveau haal en ook beslissend kan zijn. Het is heerlijk om iedere wedstrijd alles te geven, vol gas", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen