Brands over trainersduo: "Ze kunnen heel goed worden"

10 februari 2016, 14:03

Marcel Brands twijfelt niet aan de trainerskwaliteiten van Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy. Volgens de technisch directeur van PSV hebben beide oud-internationals het in zich om uit te groeien tot toptrainers.

Brands werd door VI gevraagd of Van Bommel en Van Nistelrooy in de toekomst toptrainers kunnen zijn. "Ik zeg volmondig ja, als ze er tenminste vol voor gaan", zegt de beleidsbepaler van PSV. "Ze kunnen allebei heel goede trainers worden. Datzelfde heb ik meegemaakt bij PSV met Phillip Cocu", doelt Brands op de ontwikkeling die Cocu doormaakt bij PSV als hoofdcoach.

"Het gaat erom dat ze het goede gevoel krijgen. Dit soort spelers heeft een geweldige carrière gehad en weet: het trainersvak slokt je 24 uur per dag op. Willen ze dat? Mark en Ruud zijn in ieder geval heel leergierig en gedreven. Ze beginnen meteen bij ons. Mark twijfelt nog of hij volgend seizoen een eigen team gaat trainen."

Van Bommel werkt momenteel als trainer van middenvelders van de jeugdploegen en Jong PSV, Van Nistelrooy neemt de jonge aanvallers van PSV onder zijn hoede. De oud-spits blijft wel werkzaam als assistent van schoonvader Bert van Marwijk bij Saoedi-Arabië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen