Verbeek en co kunnen niet stunten tegen Bayern

10 februari 2016, 22:24

Een bekersprookje is uitgebleven voor Gertjan Verbeek en zijn VfL Bochum. De nummer vijf van de Tweede Bundesliga ging woensdagavond in het eigen rewirpowerSTADION met 0-3 ten onder tegen het sterrenteam van Bayern München, in de kwartfinale van de DFB Pokal. Door een rode kaart werd het een te lastig verhaal voor de thuisploeg.

Bochum schoot brutaal uit de startblokken tegen Bayern en kwam via Simon Terodde zelfs op voorsprong voor haar eigen fans. Het fraaie doelpunt van de goaltjesdief ging echter niet door wegens buitenspel. Bochum weerde zich kranig, maar aan het einde van de eerste helft ging het helemaal mis voor de ploeg van Verbeek.

Eerst schoot Robert Lewandowski (foto) de bezoekers op voorsprong. Na een prima passje van Thomas Müller schoof de Poolse targetman de bal diagonaal via de paal in de verre hoek. Op slag van de theepauze werd Arjen Robben, die in de Beierse basis opgenomen was, neergehaald in de zestien. Het gevolg: Jan Simunek moest douchen met een rode kaart. Müller miste de penalty wel, waardoor het nog enigszins spannend bleef.

Deze spanning verdween toen Thiago Alcantara na een uur spelen de 0-2 aantekende. Wederom was Müller, die wel veel kansen om zeep hielp, de aangever. Lewandowski schoot Bayern in de blessuretijd nog naar 0-3, waardoor het bekeravontuur als een nachtkaars uitging voor Verbeek en co. Tot deze kwartfinale had Bochum nog geen enkele tegentreffer geïncasseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen