Coach Blanc twee jaar langer bij Paris Saint Germain

11 februari 2016, 07:52

Paris Saint Germain komt vroeg op de donderdagochtend al met contractnieuws. De Franse topclub laat via de officiële kanalen weten dat coach Laurent Blanc zijn aflopende verbintenis met twee seizoenen, tot de zomer van 2018, heeft verlengd.

Blanc is sinds juni 2013 de trainer van Paris Saint Germain en is inmiddels de meest succesvolle coach van de club. De 50-jarige oefenmeester won met PSG twee keer de landstitel, één keer de Coupe de France, twee keer de Coupe de la Ligue en drie keer de nationale supercup. Blanc is om zijn aanvallende speelstijl geliefd in het Parc des Princes.

"Het is mij een genoegen dat ik mijn contract bij Paris Saint Germain heb verlengd", aldus Blanc. "Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen in mij. Al vanaf het begin voelt het als een eer om voor zo'n ambitieuze club te werken. Het is enorm bevredigend dat ik zo'n talentvolle groep mag trainen. Hopelijk ga ik verder van Paris Saint Germain een briljante en gerespecteerde ambassadeur van het Franse voetbal te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen