Oud-Ajacied Bojan nog jaren bij Stoke City

11 februari 2016, 15:45

Het avontuur van Bojan Krkic bij Ajax was niet om over naar huis te schrijven, maar in Engeland lijkt hij wel op zijn plaats. De 25-jarige Spaanse aanvaller, ooit bestempeld als een megatalent, heeft donderdag zijn contract bij Stoke City verlengd tot de zomer van 2020.

Bojan is bezig aan zijn tweede seizoen bij Stoke City. In 41 officiële wedstrijden voor de Engelse club kwam hij tot tien doelpunten. In 2015 stond de Spanjaard maanden aan de kant vanwege kruisbandletsel. In het seizoen 2013/2014 huurde Ajax Bojan van FC Barcelona, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Voor de Amsterdamse ploeg scoorde hij in 32 officiële duels vijf keer.

Bojan is Stoke-manager Mark Hughes dankbaar. "Hij overtuigde me om naar Stoke te komen. Hij heeft me geholpen en vanaf het begin zijn vertrouwen in mij laten zien. Hij heeft mijn herstelproces nauwlettend in de gaten gehouden en er is geen twijfel dat ik mijn contractverlenging aan hem te danken heb", aldus Bojan, die eerder ook voor AC Milan en AS Roma speelde, op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen