Opdam speelt zonder contract: "Dat is soms wel moeilijk"

Jw
11 februari 2016, 18:46

Levi Opdam beleeft op dit moment zijn doorbraak bij AZ, maar opmerkelijk genoeg staat hij nog altijd niet onder contract. De geboren Alkmaarder verving afgelopen week zowel in de beker als in de competitie de geschorste Mattias Johansson, maar deed dat op amateurbasis. "Dat is heel apart en soms wel moeilijk", geeft hij openhartig toe.

"Ik moet op mijn geld letten. Ik kan niet zomaar uiteten gaan of naar de bios", vervolgt Opdam in gesprek met RTV Noord-Holland. "Ik kom ook met de bus naar het stadion. Het laatste stukje moet ik lopen en dan zie je die andere jongens met de auto aankomen. Dan denk ik, daar loop ik zonder contract en auto. Shit, toch even harder werken."

Opdam moest zich in de wedstrijd tegen Vitesse (1-0 winst) al na een half uur laten vervangen. De 19-jarige verdediger is op dit moment wel in onderhandeling met AZ over een verbintenis. Komende zaterdag gaat de ploeg van coach John van den Brom op bezoek bij Heracles Almelo. Opdam, die overigens geen familie is van voormalig AZ-verdediger Barry Opdam, moet dan waarschijnlijk weer plaatsmaken voor Johansson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen