Van Gaal verwijst berichten over Mourinho naar prullenbak

Ger
12 februari 2016, 08:54

Louis van Gaal verwacht niet dat Manchester United achter zijn rug om José Mourinho heeft benaderd. De naam van de Portugees gaat in Engelse kranten nadrukkelijk rond als nieuwe manager op Old Trafford. Hij zou de oud-bondscoach van Oranje na dit seizoen moeten opvolgen.

Van Gaal doet de berichtgeving af als lariekoek. "We hebben niet met elkaar gesproken, maar José is mijn vriend. Ik heb contact met vice-voorzitter Ed Woodward en ik kan me niet voorstellen dat hij wél rond de tafel heeft gezeten met Mourinho", aldus Van Gaal in The Independent. "Ik denk ook dat ze met op de hoogte houden als ze met een andere trainer willen praten. Zo steekt onze relatie in elkaar. Als ze me bij United echt willen vervangen, dan moeten ze zich nu al voorbereiden. Maar ik zou dan absoluut worden ingelicht. Ik heb zowel met Woodward als de eigenaars, de Glazers, een goede relatie."

Van Gaal baalt van de berichten in de Britse media. "Ik zou volgens de pers al drie keer zijn ontslagen en nu is United in onderhandeling met Mourinho. De volgende keer is een andere manager waarschijnlijk aan de beurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen