Vd Wiel is weer fit en maakte goal van de maand

12 februari 2016, 11:38

Gregory van der Wiel staat voor zijn comeback bij Paris Saint Germain. De rechtsachter is komende zaterdag beschikbaar voor de thuiswedstrijd van de ongenaakbare koploper van de Ligue 1 tegen Lille OSC. De 28-jarige back was twee weken absent door een operatieve ingreep aan zijn blindedarm.

Van der Wiel heeft donderdag weer normaal kunnen trainen, zo meldt de Franse sportkrant L'Équipe. De Oranje-international kende een teleurstellende eerste seizoenshelft met weinig speelminuten, maar was in januari aan een opleving bezig. Hij kreeg in deze maand weer meer speeltijd van coach Laurent Blanc, die met PSG 24 los staat in de Ligue 1. Naast Van der Wiel keer ook Javier Pastore weer terug na fysiek ongemak.

Overigens heeft Van der Wiel het doelpunt van de maand op zijn naam gekregen in Frankrijk. Zijn treffer tegen Angers kreeg vijftig procent van de stemmen. De Nederlandse vleugelverdediger was in dit duel het eindstation van een prachtige aanval, waarbij ook Zlatan Ibrahimovic, Angel Di Maria en Blaise Matuidi betrokken waren.

PSG kruist volgende week in de achtste finales van de Champions League de degens met Chelsea, dat het vorig seizoen uitschakelde in het miljoenentoernooi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen