Schreuder twijfelt over aanblijven na vertrek Stevens

12 februari 2016, 13:30

Alfred Schreuder weet nog niet of hij het seizoen wil afmaken bij TSG 1899 Hoffenheim. Hij kwam in het kielzog van Huub Stevens mee naar de huidige nummer zeventien van de Bundesliga, maar Stevens maakte onlangs bekend te moeten stoppen wegens hartritmestoornissen.

"Dat nieuws was zeker even schrikken", zegt Schreuder tegen FOX Sports. "Huub was toch degene die me overhaalde om mee te gaan naar Hoffenheim. Zo kon ik die mooie ervaringen in de Bundesliga meemaken." Stevens werd eind oktober aangesteld om de club van onder meer Mark Uth voor degradatie te behoeden.

Hoffenheim stelde de slechts 28-jarige Julian Nagelsmann, die het stokje eigenlijk pas aan het einde van het seizoen zou overnemen, aan als zijn vervanger. Schreuder: "Hoffenheim heeft me verzocht om te blijven, het seizoen af te maken, maar ik twijfel nog. Ik wil even rustig de tijd nemen om na te denken. Of ik dit weekend nog wel op de bank zit? Ja, ongetwijfeld. Werder Bremen-uit is weer een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Daar is alles op gericht nu."

Schreuder genoot ervan met Stevens te werken. "Prachtig om te zien hoe hij overal in Duitsland wordt ontvangen. Huub is hier een grootheid. Iedereen wil een praatje met hem maken of op de foto. Er is heel veel respect voor Stevens. Dat is een verschil met Nederland hè. Arjen Robben zei het dinsdag ook weer: in Nederland wordt alles zo snel negatief bekeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen