Wenger wil geen protesten, Welbeck bijna terug

12 februari 2016, 14:12

Arsenal-manager Arsene Wenger hoopt dat supporters hun aangekondigde protestactie zullen intrekken. De Fransman speelt met The Gunners de kraker tegen Leicester City en vindt het daarom geen goed moment voor een dergelijk statement. De supporters willen later het stadion in komen, omdat de speeldag van het duel last-minute nog gewijzigd werd door de FA.

Het treffen tussen de nummers drie en één van de ranglijst stond gepland voor zaterdagmiddag, maar is verplaatst naar zondagmiddag. Daardoor willen de fans van beide ploegen vijf minuten na de aftrap in het stadion arriveren. "Je kan voor en na de wedstrijd wel protesteren, maar ik vind dat iedereen tijdens de wedstrijd gewoon aanwezig moet zijn. Voetbal is blijheid, mis het dus niet. Iedereen moet bij de start van de wedstrijd zijn", aldus Wenger volgens de BBC.

Ondertussen is Danny Welbeck bijna hersteld van zijn slepende knieblessure. Hoewel het duel met Leicester misschien nog te vroeg komt voor de aanvaller, gaat het wel de goede kant op. "Hij is fit en het is nu zaak om wedstrijdritme en scherpte te krijgen", stelt Wenger, die sinds april al niet meer kan beschikken over de aanvaller.

Wenger mist Santi Cazorla en Jack Wilshire wegens blessures tegen de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen