Geen walk-over verwacht bij Excelsior-ADO Den Haag

12 februari 2016, 15:37

Aanstaande zondag staan Excelsior en ADO Den Haag tegenover elkaar in de Eredivisie. De Rotterdammers zullen in eigen huis proberen om de eerste zege in 2016 te boeken, en hunkeren bovendien naar doelpunten. ADO Den Haag was sinds de winterstop vooral wisselvallig en gaat op zoek naar stabiliteit.

Groenendijk: "We raken niet in paniek"

Excelsior wist na de winterstop nog niet te winnen en geen enkele Excelsior-speler vond het net. Alleen PSV-verdediger Jeffrey Bruma scoorde in eigen goal. Toch is dat volgens trainer Alfons Groenendijk geen reden voor onrust. "Wij zijn niet in paniek. We houden vertrouwen op basis van wat we zien. We zien veel aanknopingspunten, het verschil tussen winnen en verliezen is heel klein. Het moet ons een keer meezitten. Misschien moeten we een keer geluk hebben. Ik denk dat we het tij kunnen keren als we een keer winnen. Ook zondag tegen ADO Den Haag zal het weer dichtbij elkaar liggen. Ik verwacht daarom een spannende pot."

Fraser: "Het wordt geen walk-over"

ADO kan beschikken over een 'bijna volledig fitte selectie'. "Er zijn hier en daar wel wat pijntjes. Over Giovanni Korte en Gianni Zuiverloon ben ik nog niet zeker dat ze er zondag bij zijn. Gelukkig hebben we voldoende achter de hand." Fraser hoopt dat ADO het initiatief kan nemen tegen Excelsior. "Maar dat is niet vanzelfsprekend. Het veld is wat kleiner en dat gaat gepaard met de drive van Excelsior. Maar daar kan ADO Den Haag weer van profiteren. Als zij ons onder druk zetten, daar liggen onze mogelijkheden."

[photo,92578,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen