Roda-uit volgende etappe in lange degradatierit Twente

12 februari 2016, 16:50

FC Twente is opgekrabbeld na een duistere periode, wat vorige week gestalte kreeg door de eerste uitoverwinning van het seizoen (1-3 bij sc Heerenveen). De Tukkers krijgen de smaak steeds meer te pakken en hopen dat komende zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade weer te laten zien.

Kalezic onder de indruk van Twents middenveld

Kalezic heeft veel respect voor Twente, dat in zijn optiek veel te laag (veertiende) staat op de ranglijst. "Bij FC Twente is de laatste weken duidelijk een stijgende lijn zichtbaar. Mede door een aantal blessures hebben zij een tijdlang onder hun niveau gepresteerd. Met Komohelo Mokotjo, Felipe Gutiérrez en Hakim Ziyech beschikt FC Twente misschien wel over het beste middenveld van Nederland. Net als vorig seizoen is Hakim Ziyech, met twaalf doelpunten en acht assists, natuurlijk dé man die het verschil maakt. Kortom, FC Twente is een sterk team met veel creativiteit, voetballend én scorend vermogen dat duidelijk niet op de huidige positie thuishoort."

Hake: "We zijn er nog lang niet"

Er reizen zaterdag 750 supporters van Twente mee naar Kerkrade. "Het is geweldig dat er zoveel supporters meegaan. Niet alleen voor de spelers, maar voor de hele club. Op deze manier wordt de steun van de fans mooi zichtbaar. Dat zag je tegen bijvoorbeeld Heerenveen ook. De spelers waren na afloop onder de indruk van het uitvak. Daar wordt onderling in de kleedkamer over gepraat en je merkt dat de jongens er een boost van krijgen", aldus Hake.

[photo,92584,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen