Ajax trekt faciliteiten van Vak410 per direct in

12 februari 2016, 17:19

Naar aanleiding van enkele incidenten tijdens de Klassieker van afgelopen zondag startte de aanklager betaald voetbal een onderzoek. Ajax is de afgelopen dagen ook zelf bezig geweest de misdragingen tijdens dat duel te onderzoeken, zo meldt de club op de website in een officieel statement.

"De dader van de veelbesproken pop is direct na afloop van de wedstrijd aangehouden. Hij kreeg, net als een toeschouwer die vuurwerk in een ander vak gooide, een stadionverbod. Ajax heeft in totaal twintig bezoekers op het oog, van acht zijn inmiddels de gegevens bekend. De verwachting is dat van de andere twaalf snel duidelijk is wie het zijn. Deze twintig personen hebben zich aantoonbaar schuldig gemaakt aan de wanordelijkheden. Ook zij kunnen een stadionverbod tegemoet zien. De lengte van de verboden hangt af van het vergrijp dat gepleegd is."

Maar Ajax kijkt ook verder dan de twintig bezoekers die worden genoemd. "Verder heeft de directie van Ajax in een gesprek met een afvaardiging van de supporters meegedeeld dat een voorwaardelijke straf wordt opgelegd. In het geval een ernstig en grootschalig incident plaatsvindt, zullen alle toeschouwers uit het vak waar het incident aan toe te rekenen is, de toegang voor de daaropvolgende twee thuiswedstrijden ontzegd worden. Per direct zijn voor de rest van dit lopende seizoen alle faciliteiten van Vak410 ingetrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen