Maas werkt hard aan gebrekkige doelpuntenproductie

12 februari 2016, 17:42

Vitesse wacht al vier speelronden op een overwinning, de laatste vier wedstrijden brachten de Arnhemmers slechts twee puntjes. De ploeg van coach Rob Maas heeft zaterdagavond een nieuwe kans om drie punten te pakken, in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

In aanloop naar het treffen met de Friezen weet Maas nog niet of hij kan beschikken over Milot Rashica. Voor Dominic Solanke en Renato Ibarra zal het duel in ieder geval te vroeg komen. "Milot heeft deze week inderdaad meegetraind. Het gaat steeds beter met hem. Hij lijkt inzetbaar voor het duel van morgen. Verder kan ik in ieder geval niet beschikken over Dominic, Renato en Elmo", maakt de Vitesse-trainer duidelijk bij VitesseTV.

Vitesse is door de magere reeks een beetje afgegleden op de ranglijst, waar Heerenveen nog vier punten achter het team uit Arnhem staat. Maas weet waar het de laatste tijd aan schort: de doelpuntenproductie. "We hebben de laatste weken inderdaad meer moeilijkheden het net te vinden, maar we creëren wel genoeg. De kansen zijn er dus, maar met doelpunten gaat het nu wat moeizamer. Maar de bal gaat zeker een keer goed vallen. We werken er hard aan op de trainingen."

Maas over de tegenstander uit Friesland: "Na de winterstop valt het met de wisselvalligheid wel mee. Na drie overwinningen verloren ze vorige week. Het is een fysiek sterke ploeg. We hebben een kans als we ons eigen spel blijven spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen