Van Persie levert bijdrage aan zege Fenerbahçe

12 februari 2016, 21:32

Robin van Persie heeft voor de tweede week op rij doel getroffen voor Fenerbahçe in de Turkse competitie. Waar het doelpunt van de Nederlandse spits vorige week niets waard was, daar leverde het deze keer een bijdrage aan een zege. Fenerbahçe won thuis met 3-1 van Kasimpasa SK.

Net als vorige week tegen Antalyaspor (4-2 verlies) benutte Van Persie een penalty. Hij deed dat op slag van rust en tekende daarmee, nadat veroorzaker van de strafschop Titi rood had gekregen, voor de 2-0. Diego had Fenerbahçe in de 37ste minuut al aan de leiding gebracht. Alper Potuk was in de 75ste minuut na een mooie individuele actie verantwoordelijk voor de 3-0, voormalig Roda JC Kerkrade-aanvaller Sanharib Malki redde in de slotfase de eer voor de bezoekers. Van Persie, die nu negen keer heeft gescoord in de Super Lig, werd in de 73ste minuut naar de kant gehaald.

Koploper Fenerbahçe vergroot door de winst de voorsprong op nummer twee Besiktas tot vijf punten, maar de achtervolger heeft maar liefst drie wedstrijden tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen