Ten Hag wint eindelijk weer: "Deze moesten we winnen"

13 februari 2016, 09:40

Na drie verloren wedstrijden in de Eredivisie mocht Erik ten Hag eindelijk weer eens juichen met FC Utrecht in de competitie. Er werd met 0-2 gewonnen bij SC Cambuur. Na afloop was Ten Hag scherp op de arbitrage en zijn eigen elftal.

Utrecht verloor drie keer op rij en won dus eindelijk weer eens. "Hoezo eindelijk?", was echter de reactie van Ten Hag tegenover FOX Sports. "Daar wordt dan de nadruk op gelegd, maar volgens mij hebben wij donderdag nog een hele goede zege behaald." Utrecht kegelde PSV met een 1-3 overwinning in Eindhoven uit de KNVB Beker. "Je moet altijd verbeteren, ook als je wint. Deze moesten we winnen, maar dan moet je het wel afdwingen. We waren voorin te passief."

Cambuur staat voorlaatste en speelde met het mes tussen de tanden. "Een club waarbij het water tot aan de lippen staat, gaat agressiever spelen. Dat ging weleens tot op het randje, maar ook er overheen. Wij hadden twee spelers met hoofwonden, daar mag je dan wel wat van zeggen toch?", aldus Ten Hag, die veelvuldig kritiek had op de arbitrage.

Ten Hag denkt dat de overwinning van zijn ploeg op Cambuur terecht was. "We hebben gecontroleerd, maar je moet ook kansen afdwingen. Daarin moet je proactiever zijn. Anders kan één onachtzaamheid fataal worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen