Van der Maarel scoort: "Als niemand het doet, doe ik het wel"

13 februari 2016, 11:23

Mark van der Maarel was vrijdagavond de gevierde man bij FC Utrecht. De verdediger scoorde voor de tweede keer in zijn loopbaan. Met zijn rake kopbal zette hij Utrecht in de slotfase van de wedstrijd op 0-1 tegen SC Cambuur. "Ik baalde dat Haller nog scoorde, anders was ik helemaal het mannetje geweest."

Scoren is voor Van der Maarel een uitzondering, maar ook in de vrijdagwedstrijden in de Eredivisie vallen opvallend weinig doelpunten. Op het moment dat Van der Maarel raak kopte, was het al 377 minuten geleden dat er een doelpunt viel op vrijdag. "Dan doe ik het maar, als niemand anders het doet. Ik was daar een beetje verdwaald", geeft de verdediger toe in gesprek met de NOS.

De wedstrijd tegen Cambuur werd pas laat opengebroken. "De jongens van Cambuur lieten zich opnaaien door het publiek en het was aan ons om daar een antwoord op te hebben", analyseert Van der Maarel na afloop. Cambuur speelde op het scherpst van de snede. "Twee spelers liepen met een ei op hun hoofd en Ayoub had last van zijn ribben." Het is nog niet bekend of en hoe lang Yassin Ayoub uitgeschakeld is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen